Join our team

Van Wijk Hoveniers

Bij ons krijg je ruimte om te groeien en bloeien – letterlijk en figuurlijk.

Bekijk onze vacatures
20231006_CP-1-31
Pijl-omlaag_VanWijkHoveniers

Waarom werken bij
Van Wijk Hoveniers?

Omdat het superleuk is natuurlijk!

Waarom? Wij brengen verhalen tot leven. We creëren duurzame en tijdloze tuinen die een levensstijl, smaak en persoonlijkheid weerspiegelen. Want wij geloven in het motto: ‘jouw tuin… dat ben jezelf.’

Naast onze grote passie voor groene tuinen, hebben we ook gewoon een leuk team vol diverse vakmensen. Een team waar je energie van krijgt. Ze helpen elkaar altijd en streven gezamenlijk naar één doel: een klant die geniet in het groen.

Benieuwd naar je toekomstige (groene) collega’s?

Meer over ons

Kom je ons groene team versterken als...

Lex van Wijk Hoveniers B.V.
Lex van Wijk Hoveniers B.V.
28 Google recensies
Marcia Van Os-Haddad
Marcia Van Os-Haddad
2023-07-26
Voor onze nieuwbouwwoning zochten wij een betrouwbare hovenier. Lex heeft meerdere afspraken gepland met ons en de tijd genomen om alles goed uit te leggen. We hadden zelf een ontwerp aangeleverd. Het was een flinke klus, en dat werd heel professioneel opgepakt. Achteraf leek de tuin stukken groter dan gedacht op de bouwtekening en ook hierin heeft Lex met ons meegedacht om tot een goede oplossing te komen. De 2 heren die de tuin hebben aangelegd waren vriendelijk, behulpzaam, gezellig en uiterst professioneel. Echt vakwerk. Ze hebben voor ons in 2,5 week tijd een droomtuin gerealiseerd. We zijn gigantisch blij met het eind resultaat. Wij raden Lex en zijn team zeker weten aan.
Bianca Damen
Bianca Damen
2023-03-11
Mooie producten
Robbert van Mil
Robbert van Mil
2022-07-30
Een hele nieuwe, fantastisch mooie tuin laten aanleggen bij Lex van Wijk. Het ontwerp door Franklin was erg mooi. Onze opmerkingen werden er snel in verwerkt. Uiteindelijk werd de tuin onderhanden genomen door twee erg vriendelijke en hardwerkende hoveniers, welke zeer goed werk hebben opgeleverd. Achteraf ook nog een nette controle gehad, waarin nog kleine rustpunten konden worden aangegeven en snel verholpen. Zeer tevreden met deze hovenier! We hebben nu een fantastisch mooie tuin waar we graag zitten.

Voor wie we het allemaal doen

Tevreden opdrachtgevers: daar draait 't om bij Van Wijk.
Hierdoor beginnen we met nóg meer enthousiasme aan het volgende project.

Van ontwerp tot realisatie geweldig en professioneel uitgevoerd. Onze tuin is prachtig geworden. We zijn er enorm blij mee en bevelen jullie van harte aan.

Ray

Een prachtige tuin opgeleverd door vakbekwame hoveniers die uitstekend meedenken om tot een optimaal resultaat te komen waarvoor petje af.

Ronald Bloembergen

Super vaklui, zeer deskundig, netjes, materie deskundig, gezellig en zeer belangrijk leveren een goed product af. Wij zijn uitermate tevreden. Verrast door het feit dat er ook een heus oplever moment komt wat aangeeft dat Lex van Wijk hoveniers hun zaken uitermate serieus neemt.

John en Connie

Creatief, topkwaliteit, 100% commitment met de opdracht en echte vakmensen. Aanrader!

Robert en Ilone Douma