Over ons

Garantie

Wij gaan voor kwaliteit. Dit lichten we graag toe aan de hand van onze certificeringen.

Afspraak inplannen?
20231006_CP-1-32
Pijl-omlaag_VanWijkHoveniers

Hoe wij jouw tuingeluk garanderen

Al ruim 40 jaar (be)leven wij groen. En wij streven ernaar dat jij net zo lang kunt genieten van jouw droomtuin. Bij iedere fase houden wij rekening mer de vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk: de verhoudingen, het volume, de privacy en de energiebalans. Voor ons bepaalt dit jouw tuingeluk. Maar denk ook aan: het lijnenspel, de gekozen producten en de uitstraling van de accessoires. Deze elementen maken jouw droomtuin écht eigen. Zo garanderen wij tuingeluk.

Hoe wij uiteindelijk dit tuingeluk realiseren? Dankzij onze vakmensen. Zij blijven up-to-date door jaarlijkse bijscholing. Zo leren zij de recentste technieken en doen ze nieuwe kennis op. Dat maakt ons dé betrouwbare partner. Bovendien beschikken we over meerdere certificeringen, zijn we trots partner van Bloemenpark Appeltern en mogen we onszelf Appeltern Tuinexpert noemen.

Appeltern Tuinexpert

Appeltern Tuinexpert

Mede door onze vakbekwaamheid, passie en creativiteit zijn wij geselecteerd als Appeltern Tuinexpert Hovenier. We zijn bedreven in ontwerpen, bestraten, metselen, timmeren, snoeien en nog veel meer. Maar ook onze expertises in grondbewerking, bemesting, beregening, plaagbestrijding, verlichting en beveiliging hebben een cruciale rol gespeeld in de selectie. Als tuinexpert streven we naar milieubewustzijn, respect voor de natuur en duurzaamheid.

Appeltern Tuinexpert

VCA*2017/6.0

De Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) is een essentiële standaard voor aannemers. De norm wordt in Nederland beheerd door het SSVV. Het certificaat toont aan dat wij voldoen aan de wettelijke eisen – zoals de ARBO-wet – en verhoogt het veiligheidsbewustzijn op de werkplek.

VCA
VCA
VHG

VHG

VHG is dé belangenbehartiger en adviseur voor groene ondernemers, waaronder hoveniers, groenvoorzieners, dak- en gevelbegroeners en boomverzorgers. Ook vormt de VHG een gemeenschap, een sociëteit, waarin groen ondernemerschap tot bloei komt door contact en gedeelde interesse.

VHG

SBB

De relatie tussen het groene bedrijfsleven en het groene onderwijs is van essentieel belang. Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) faciliteert deze samenwerking door middel van advies en ondersteuning van erkende leerbedrijven, het ontwikkelen van een competentiegerichte kwalificatiestructuur en het faciliteren van overleg op regionaal en landelijk niveau. Hierdoor krijgen ondernemers toegang tot leerlingen met actuele kennis en directe toegang tot groene kennisbanken. De onderwijsinstellingen zijn zo verzekerd van goed opgeleide leerlingen die direct als vakmensen aan de slag kunnen. Daarnaast bevordert SBB een cultuur van levenslang leren, waarbij medewerkers kunnen doorgroeien en zich verder kunnen ontwikkelen binnen hun vakgebied.

Van Wijk hoveniers beschikt over meerdere praktijkopleiders voor alle niveau’s.

SBB
SBB
Lex van Wijk Hoveniers B.V.
Lex van Wijk Hoveniers B.V.
28 Google recensies
Marcia Van Os-Haddad
Marcia Van Os-Haddad
2023-07-26
Voor onze nieuwbouwwoning zochten wij een betrouwbare hovenier. Lex heeft meerdere afspraken gepland met ons en de tijd genomen om alles goed uit te leggen. We hadden zelf een ontwerp aangeleverd. Het was een flinke klus, en dat werd heel professioneel opgepakt. Achteraf leek de tuin stukken groter dan gedacht op de bouwtekening en ook hierin heeft Lex met ons meegedacht om tot een goede oplossing te komen. De 2 heren die de tuin hebben aangelegd waren vriendelijk, behulpzaam, gezellig en uiterst professioneel. Echt vakwerk. Ze hebben voor ons in 2,5 week tijd een droomtuin gerealiseerd. We zijn gigantisch blij met het eind resultaat. Wij raden Lex en zijn team zeker weten aan.
Bianca Damen
Bianca Damen
2023-03-11
Mooie producten
Robbert van Mil
Robbert van Mil
2022-07-30
Een hele nieuwe, fantastisch mooie tuin laten aanleggen bij Lex van Wijk. Het ontwerp door Franklin was erg mooi. Onze opmerkingen werden er snel in verwerkt. Uiteindelijk werd de tuin onderhanden genomen door twee erg vriendelijke en hardwerkende hoveniers, welke zeer goed werk hebben opgeleverd. Achteraf ook nog een nette controle gehad, waarin nog kleine rustpunten konden worden aangegeven en snel verholpen. Zeer tevreden met deze hovenier! We hebben nu een fantastisch mooie tuin waar we graag zitten.

Voor wie we het allemaal doen

Tevreden opdrachtgevers: daar draait 't om bij Van Wijk.
Hierdoor beginnen we met nóg meer enthousiasme aan het volgende project.

Van ontwerp tot realisatie geweldig en professioneel uitgevoerd. Onze tuin is prachtig geworden. We zijn er enorm blij mee en bevelen jullie van harte aan.

Ray

Een prachtige tuin opgeleverd door vakbekwame hoveniers die uitstekend meedenken om tot een optimaal resultaat te komen waarvoor petje af.

Ronald Bloembergen

Super vaklui, zeer deskundig, netjes, materie deskundig, gezellig en zeer belangrijk leveren een goed product af. Wij zijn uitermate tevreden. Verrast door het feit dat er ook een heus oplever moment komt wat aangeeft dat Lex van Wijk hoveniers hun zaken uitermate serieus neemt.

John en Connie

Creatief, topkwaliteit, 100% commitment met de opdracht en echte vakmensen. Aanrader!

Robert en Ilone Douma

CTA-image-1_VanWijkHoveniers (1)

Ook groen geluk (be)leven?

Met veel passie en plezier ontwerpen, realiseren en onderhouden we jouw droomtuin. Maak gerust een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe we jouw tuinverhaal tot leven kunnen brengen.