Over ons

Van Wijk Hoveniers

Van ontwerp tot onderhoud: al ruim
40 jaar tuingeluk.

Ook tuingeluk (be)leven?
20231006_CP-1-25
Pijl-omlaag_VanWijkHoveniers

Vakmensen met een groen hart

Wij creëren niet zomaar tuinen: wij brengen verhalen tot leven. Een tuin die jouw levensstijl, smaak en persoonlijkheid weerspiegelt. Want wij geloven: ‘jouw tuin… dat ben jezelf.’ Bij iedere nieuwe uitdaging hebben we dan ook maar één doel voor ogen: dat jij geniet in het groen.

Wij geloven dat een prachtige tuin niet alleen vandaag moet schitteren, maar ook in de toekomst. Daarom maken we doordachte keuzes in materialen en ontwerpen en richten ons op het creëren van een duurzame en tijdloze tuin.

Bij ons geldt: ‘afspraak is afspraak’. Dit is meer dan een uitspraak: het is een belofte. Of het nu gaat om het ontwerp, de planning of de uitvoering van jouw droomtuin, we doen er alles aan om dit waar te maken.

Trots op onze tuinen

gele-narcissen-combineren-met-rood-oranje-tulpen
loungehoek-aan-het-water-zitten-in-het-groen
vlonderterras-aan-het-water-privacy-corten-plantenbakken
vijvertuin-groen-natuurlijk-ronde-lijnen
tuin-aan-het-water-zoetermeer

Hoe het begon

Bij Van Wijk Hoveniers

Van Wijk Hoveniers is ontstaan vanuit één man: Lex van Wijk. Vroeger wilde hij akkerbouwer worden, maar op school ontdekte hij al gauw zijn passie voor groene tuinen. Dus toen school klaar was, ontstond Lex van Wijk Hoveniers. Jarenlang deed Lex het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen zelf. Hij was van alle markten thuis. Hierdoor groeide het bedrijf snel, net als de planten. Versterking was dus hard nodig.

Lex bouwde een team om zich heen van de beste vakmensen. Een vertrouwd team dat er tot de dag van vandaag voor zorgt dat alle processen goed verlopen en dit ook blijven doen. Vandaar dat de naam Lex van Wijk Hoveniers in 2024 veranderde naar Van Wijk Hoveniers. Lex doet het niet meer alleen, maar met het team.

LEX-VAN-WIJK_1
Lex van Wijk Hoveniers B.V.
Lex van Wijk Hoveniers B.V.
28 Google recensies
Marcia Van Os-Haddad
Marcia Van Os-Haddad
2023-07-26
Voor onze nieuwbouwwoning zochten wij een betrouwbare hovenier. Lex heeft meerdere afspraken gepland met ons en de tijd genomen om alles goed uit te leggen. We hadden zelf een ontwerp aangeleverd. Het was een flinke klus, en dat werd heel professioneel opgepakt. Achteraf leek de tuin stukken groter dan gedacht op de bouwtekening en ook hierin heeft Lex met ons meegedacht om tot een goede oplossing te komen. De 2 heren die de tuin hebben aangelegd waren vriendelijk, behulpzaam, gezellig en uiterst professioneel. Echt vakwerk. Ze hebben voor ons in 2,5 week tijd een droomtuin gerealiseerd. We zijn gigantisch blij met het eind resultaat. Wij raden Lex en zijn team zeker weten aan.
Bianca Damen
Bianca Damen
2023-03-11
Mooie producten
Robbert van Mil
Robbert van Mil
2022-07-30
Een hele nieuwe, fantastisch mooie tuin laten aanleggen bij Lex van Wijk. Het ontwerp door Franklin was erg mooi. Onze opmerkingen werden er snel in verwerkt. Uiteindelijk werd de tuin onderhanden genomen door twee erg vriendelijke en hardwerkende hoveniers, welke zeer goed werk hebben opgeleverd. Achteraf ook nog een nette controle gehad, waarin nog kleine rustpunten konden worden aangegeven en snel verholpen. Zeer tevreden met deze hovenier! We hebben nu een fantastisch mooie tuin waar we graag zitten.

Voor wie we het allemaal doen

Tevreden opdrachtgevers: daar draait 't om bij Van Wijk.
Hierdoor beginnen we met nóg meer enthousiasme aan het volgende project.

Van ontwerp tot realisatie geweldig en professioneel uitgevoerd. Onze tuin is prachtig geworden. We zijn er enorm blij mee en bevelen jullie van harte aan.

Ray

Een prachtige tuin opgeleverd door vakbekwame hoveniers die uitstekend meedenken om tot een optimaal resultaat te komen waarvoor petje af.

Ronald Bloembergen

Super vaklui, zeer deskundig, netjes, materie deskundig, gezellig en zeer belangrijk leveren een goed product af. Wij zijn uitermate tevreden. Verrast door het feit dat er ook een heus oplever moment komt wat aangeeft dat Lex van Wijk hoveniers hun zaken uitermate serieus neemt.

John en Connie

Creatief, topkwaliteit, 100% commitment met de opdracht en echte vakmensen. Aanrader!

Robert en Ilone Douma