Stageplekken BBL, BOL niveau 3 of 4

Wie zijn wij
Wij zijn Van Wijk Hoveniers en creëren niet zomaar tuinen: wij brengen verhalen tot leven. Een tuin die een levensstijl, smaak en persoonlijkheid weerspiegelt. Want wij geloven in het motto: ‘jouw tuin… dat ben jezelf.’ Bij iedere nieuwe uitdaging hebben we dan ook maar één doel voor ogen: dat onze klanten genieten in het groen.

Wij geloven dat een prachtige tuin niet alleen vandaag moet schitteren, maar ook in de toekomst. Daarom maken we doordachte keuzes in materialen en ontwerpen en richten ons op het creëren van een duurzame en tijdloze tuin.

Bij ons geldt: ‘afspraak is afspraak’. Dit is meer dan een uitspraak: het is een belofte. Of het nu gaat om het ontwerp, de planning of de uitvoering van een droomtuin, we doen er alles aan om dit waar te maken.

Naast onze grote passie voor groene tuinen, hebben we ook gewoon een leuk team vol diverse vakmensen. Een team waar je energie van krijgt. Ze helpen elkaar altijd en streven gezamenlijk naar één doel: een klant die geniet in het groen.

Welke stageplekken hebben wij? 
Ben jij een échte groene aanpakker? En werk jij in alle weersomstandigheden? Dan zit je bij ons helemaal goed!

Bij ons krijg je de kans om te werken en te studeren en dit allemaal in een gezellig, entouaiast team. Diploma gehaald? Dan hebben wij altijd een plekje vrij voor je!

Enthousiast geworden? 

Stuur ons vandaag nog je CV en een korte motivatie waarom jij de perfecte groene aanvulling bent voor ons team. Dit kan naar info@lexvanwijkhoveniers of vul onderstaand contactformulier in.

Acquisities zijn niet gewenst.

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 4 MB.